Jobba med oss, fast för Eltel

Se mer!

Nyfiken?

Vill du veta mer om hur yrkeslivet är som elektriker på Bee Electric? Fast hos Eltel då.

Lämna mail och nummer, vi kontaktar dig och berättar om vilka möjligheter vi kan erbjuda - men framförallt vill vi höra mer om dig!

Tack, ditt intresse har registrerats!

Redo att utvecklas?

Som anställd elektriker hos oss har du möjlighet att jobba för Eltel och hjälpa dem bygga framtidens kommunikationsnät!

Eltel jobbar där deras kunder finns, vilket betyder att det finns arbetsmöjligheter för dig som elektriker över hela Sverige. Från norr till söder.

Vill du jobba för framtiden? Skicka in din intresseanmälan idag. Eltel söker ständigt nya talanger!

Omtanke,

engagemang & ansvarstagande.

Fokus på dig

Eltel är en arbetsplats där medarbetare trivs och utvecklas i sin vardag. Stort fokus dedikeras till att se över vilka möjligheter varje kunduppdrag ger just dig för att maximera din utveckling och dina karriärambitioner.

Kulturen på Eltel präglas av omtanke för varandra, stort engagemang och ansvarstagande för att lösa uppdraget och att få nya kollegor att känna sig välkomna till teamet!

Spännande projekt,

ibland sker de i ett dike.

Väx & utvecklas

Det finns många spännande roller för dig som elektriker att söka inom Eltel, några av dem är: fälttekniker, servicetekniker, projektör, projektledare och arbetsledare för att nämna några.

Det finns också stora möjligheter att växa och utvecklas. Var en del av den snabba utvecklingen och fördjupa dig inom olika tekniker: fiber, radio, 5G eller wireless. Sedan har vi såklart framtidens kommande teknik som du och Eltel ska upptäcka tillsammans!

Möt dina kollegor

Alexander Halvorsen

Ledande montör

Berätta om din roll hos Eltel!

Jag jobbar som ledande montör. En omväxlande roll där jag följer upp Eltels montörer och ser till att de har allt de behöver. Ibland rycker även jag in ifall dom behöver upp-backning!

Vad jobbar du med just idag?

Just nu dedikerar jag mina arbetsdagar till ett omfattande projekt där jag byter elmätare för samtliga av uppdragsgivarens kunder runt om i Sverige.

Hur trivs du med dina kollegor?

Jättebra! Vi är som en familj. Alla hjälper och stöttar varandra för att bidra till en positiv arbetsmiljö där alla mår bra.

Är Eltel en attraktiv arbetsgivare?

Det tycker jag verkligen! Eltel erbjuder många olika karriärsval till oss anställda. Vi kan bland annat välja ifall vi vill jobba utanför Sverige, eftersom Eltel är aktiva i hela Norden och även andra länder.

Vad motiverar dig varje dag?

Spännande projekt i kombination med riktigt bra kollegor! Det betyder så mycket att jobba tillsammans med personer som brinner för samma sak. Personer som alltid stöttar, hjälper och samarbetar för att nå våra gemensamma mål.

Hur utvecklas & utmanas du?

Varje dag är annorlunda på Eltel! Jag utmanas ständigt och förfinar dagligen mitt arbets-sätt för att bli ännu mer strukturerad, organiserad och effektiv.

Jan Nørmark

Senior projektledare

Hur länge har du jobbat hos Eltel?

Jag började 2007 som projektledare för att 2 år senare bli befordrad till KAM och avdel-ningschef. År 2012 blev jag befordrad, igen! Då som senior projektledare för storskaliga projekt inom SmartGrid.

Berätta om din roll hos Eltel!

Som senior projektledare för nuvarande uppdrag ansvarar jag över 155 anställda. Samt alla steg som ingår i projektet. Så som ekonomi, riskberäkning, planering och all hante-ring kring planläggning, kontakter, leverantörer och under kontraktörer.

Vad jobbar du med just idag?

Varje dag är omväxlande och består av bland annat kundmöte, HSSEQ-rapportering, prognostisering och framstegsrapportering. Men även rekrytering, on-boarding och upp-följning med anställda. Vilket är kul!

Vad jobbar du med just idag?

Varje dag är omväxlande och består av bland annat kundmöte, HSSEQ-rapportering, prognostisering och framstegsrapportering. Men även rekrytering, on-boarding och upp-följning med anställda. Vilket är kul!

Är Eltel en attraktiv arbetsgivare?

Absolut! Jag har ju ändå valt att jobba kvar på Eltel i över 14 år och trivs väldigt bra inom vår avdelning SmartGrid!

Vad motiverar dig varje dag?

Det som motiverar mig är att se mitt arbetslag växa, utvecklas och generera goda resul-tat!

Hur utvecklas & utmanas du?

Varje dag jag lär mig något nytt, anser jag vara en bra dag! Vilket är i princip varje dag - eftersom min position innefattar 1000 rörliga delar som jag arrangerar och kontrollerar.

Säker på jobbet

Vi är stolta över att bemanna Eltel med våra elektriker, särskilt för arbetet våra anställda utför. Men även för att våra anställda kan vara säkra på jobbet, när dem jobbar för Eltel.

Oavsett projekt är vår största prioritet din trygghet och att du alltid känner dig säker när du arbetar!

Intresserad?

Lämna mail och nummer, vi hör av oss!

Takk, interessen din er registrert!